S.C Star Meat S.R.L a luat fiinta in anul 2005, avand ca principala activitate comertul cu aditivi si condimente, obiectivul major fiind stabilirea de relatii comerciale cu unitatile procesatoare de carne din Romania si strainatate.

Acordam o importanta deosebita, pe langa furnizarea de materii auxiliare, si oferirii de consultanta tehnica prin rezolvarea eventualelor probleme ivite in timpul procesului de productie.

Noi credem si sustinem cu tarie ca peste tot in lume se va acorda, in viitor, o importanta deosebita calitatii produselor alimentare. De aceea, ne dorim sa oferim retete, idei si solutii unice pentru produse ce combina ideal gustul cu valoarea nutritiva si care contribuie la mentinerea sanatatii consumatorilor si la dezvoltarea placerii de a manca, in modul cel mai convenabil si la preturi competitive pietei romanesti pe care ne desfasuram activitatea.

Suntem importator in Romania al produselor nemtesti produse de firma:
Nubassa Gerwurzwerk GmbH - “reteta succesului”- , care au o traditie de peste 80 de ani in Europa de cand produc si comercializeaza ingrediente pentru Industria Carnii si acopera o gama sortimentala extrem de vasta, remarcandu-se prin calitatea deosebita pe care o au.

Producatorul nostru acorda o importanta deosebita sigurantei alimentare si calitatii articolelor obtinute, de aceea dispune de certificarile europene ISO 9001:2008 si ISO 22000:2005, Certificate de Siguranta Alimentara sI Certificat Halal.

 

Putem distribui insa si produse functionale sau amestecuri provenite din import si de la alti producatori de renume in functie de solicitarile partenerilor nostrii de lucru.

Totodata, prin contractele pe care le-am stabilit cu partenerii nostri din sectii industriale de amestecare si mixare, putem dezvolta ingrediente si amestecuri de condimente sau alte produse complete, personalizate pe nevoia exclusiva a partenerilor nostri, in functie de solicitarile si exigentele fiecaruia in parte.

Promovarea produselor o facem prin efectuarea de teste tehnologice la sediul clientului, realizate de ingineri specializati si cu vasta experienta in domeniu, care ofera si asistenta tehnologica privind utilizarea si implementarea retetelor prin evidentierea caracteristicile produselor pe care le comercializam si distribuim.

Suntem siguri ca va vom mentine in permanenta atentia deoarece ne remarcam prin:

  • oferirea serviciilor de calitate privind implementarea de retete a unor produse noi, inovarea/reinnoirea unor retete vechi;
  • asigurarea de asistenta tehnologica in ceea ce priveste intreg procesul de productie;
  • evaluari de fabrica si intocmirea de procese de audit;
  • asigurarea de consultanta si eventual intocmirea unor Rapoarte de sacrificare, de transare, de productie;
  • punand astfel la dispozitia partenerilor nostri intreaga experienta acumulata de-a lungul anilor.

Dispunem de un depozit spatios in Buzau care ne permite sa fim in permanenta bine aprovizionati si sa pastram produsele in cele mai bune conditii, astfel incat sa putem raspunde prompt oricaror nevoi sau solicitari venite din partea clientilor nostri.

Distribuim comenzile la sediul clientilor nostri in mod direct sau indirect, cu ajutorul furnizorilor de servicii de curierat, garantand respectarea termenelor de livrare in conditii optime.

Pentru viitor, ne angajam sa mentinem standardele de profesionalism, onestitate si integritate care ne-au adus increderea partenerilor nostri de peste un deceniu !